Groeimakerij - Ingrid Volz

Coaching en training vanuit positieve psychologie.


Blij met mij! Be more me! groepstraining

Een groepstraining die bouwt aan veerkrachtige kinderen en ouders. We vertrekken vanuit de talenten van kinderen en stimuleren hun eigen kracht, van binnenuit. Een training bestaat uit 5 kinderbijeenkomsten en 3 ouderbijeenkomsten.

Voor wie?

De ‘Blij met mij!’ is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en hun ouders. De ‘Be More Me!’ voor jongeren tussen 12 en 16 jaar en hun ouders.


Doel

Als kinderen sterker worden van binnenuit, worden kinderen veerkrachtiger en ontwikkelen ze een gezond zelfbeeld met een fijne dosis zelfvertrouwen. Dit maakt de training anders en krachtiger dan sociale vaardigheidstraining.


Ouders hebben hierin een hele belangrijke rol. Daarom reiken we jullie tijdens de ouderbijeenkomsten in deze training praktische handvatten aan om achter het gedrag van je kind of jongere te kijken, de relatie te verstevigen en hen te ondersteunen in hun proces van opgroeien.


Organisatie

De training wordt gegeven in een groep van 5 tot 8 kinderen of jongeren. Een training bestaat uit 5 kinderbijeenkomsten en 3 ouderavonden.

Je krijgt na de training het Blij met mij! Boek van Els Pronk en Elke Busschots, zodat je alle informatie kunt nalezen na de training. Ook krijg je het verhalenboekje die we gebruiken tijdens de training.

De locatie: De Tovertuin, Oude Baan Dongen

In het najaar 2020 zal de Groeimakerij een eerste cyclus Blij met Mij! verzorgen voor kinderen van 9 tot 12 jaar, op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.45 uur (ouders sluiten aan van 10.45 tot 11.00 uur). Data kinderbijeenkomsten:

3 oktober

17 oktober

31 oktober

14 november

28 november

De ouderbijeenkomsten zullen op maandagavond plaatsvinden van 20.00 tot 21.30. Deze cyclus zullen we de avonden online verzorgen:

28 september

26 oktober

23 november


Prijs

Deelname aan de groepstraining kost €395,00 per kind.


Heb je interesse? Lees hier hoe je contact kunt opnemen: /contact